Menu
Billedserie
Hent Adobe Flash player
Billeder fra Vestjyske Livretter
En vestjysk kogebog bliver til
Nyhedsbrev
Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.
Extranet

Aktiviteter VFO


Et af Vestjyske Fødevarer og Oplevelsers helt store indsatsområder var at understøtte de projekter og aktiviteter, der spirer hos de vestjyske producenter, på områdets restauranter og på oplevelsesstederne. Nedenfor ses nogle af de projekter, der blev støttet igennem Vestjyske Fødevarer og Oplevelser:
Vestjyske Fødevarer og Oplevelser støttede Fiskedag i Thyborøn 8. august 2009
Vestjyske Fødevarer og Oplevelser støttede Winturbinerace i september 2009
Vestjyske Fødevarer og Oplevelser støttede projektet 'Kulinariske spiseaftener i utraditionelle omgivelser'
Aktiviter i regi af Vestjyske Fødevarer og Oplevelser, der forløb i perioden 2009 - 2011: 

Kærestemad og kæreste mad - nov. 2009

Midt i november 2009 var 70 engagerede fødevareproducenter, restauranter og kulturformidlere samlet på Nr. Vosborg for sammen at udvikle og afprøve fødevareoplevelser.

Madcirkusvogn

En flot dekoreret cirkusvogn udstyret med moderne isenkram er klar til at turnere rundt i landet for at sætte fokus på de vestjyske fødevarespecialiteter. Vognen kan for en beskeden leje bruges af alle, der har et arrangement, hvor der bliver sat fokus på vestjyske fødevarer og oplevelser. Ifølge projektleder Kirsti Storinggaard, så er cirkusvognen i sig selv en reklamesølje: ”Både når vognen kører rundt på landevejene, og når den bruges til arrangementer og events, så får vi skabt opmærksomhed omkring vestjyske produkter på en sjov og anderledes måde.” Vognen giver desuden aktørerne en enorm fleksibilitet, fordi de ikke længere er afhængige af, at der er et køkken på udstillingspladsen – det har de jo selv med. Og udstyret lægger op til en lang række forskellige anvendelsesmuligheder, så det er nærmest kun fantasien, der sætter grænser. Kontakt for flere oplysninger Kirsti Storinggaard på mail: ks@navigators.dk eller tlf. 28 56 56 07.

Regional Madkultur Vestjylland

Regional Madkultur Vestjylland Vestjylland blev i oktober 2010 godkendt til at bruge den europæiske mærkningsordning Culinary Heritage - foreningen Regional Madkultur Vestjylland er stiftet. Læs mere på Culinary Heritage hjemmesiden
11-04-2014
Spis naturen!
Tag ud i den vestjyske natur og find vilde, spiselige planter.

Madlandet i vest har lavet tre ture, hvor du ved hjælp af koordinater, billeder og beskrivelser selv kan finde de vilde, spiselige planter ved Resen Hede, Bremdal Strand og Livbjerggaard.

 
Læs mere
Madlandet i vest   |  9690 8808   |  info@navigators.dk