Menu
Billedserie
Hent Adobe Flash player
Billeder fra Vestjyske Livretter
En vestjysk kogebog bliver til
Nyhedsbrev
Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.
Extranet

Formål


Formål - Madlandet i vest

Det overordnede formål med ’Madlandet i vest’ er at få realiseret en række aktiviteter, der vil medvirke til at skabe udvikling af fødevarevirksomhederne og fødevarenetværket i Vestjylland. ’Madlandet i vest’ vil bidrage til at øge omsætningen og beskæftigelsen i de vestjyske fødevare- og fødevareoplevelsesvirksomheder.
 
Med et tværkommunalt netværk og i tæt samarbejde med alle relevante aktører skal der skabes en solid platform for både eksisterende og nye virksomheder og dermed for udvikling og vækst i de vestjyske fødevare- og fødevareoplevelsesvirksomheder. ’Madlandet i vest’ vil desuden bidrage til at fundere de mange spirende ideer og frugtbare tiltag, der igennem de sidste par år er udsprunget fra Vestjyske Fødevarer & Oplevelser og Regional Madkultur Vestjylland.

Formål - Vestjyske Fødevarer og Oplevelser

Det overordnede formål med Vestjyske Fødevarer og Oplevelser var at øge såvel omsætningen som beskæftigelsen i fødevare- og oplevelsesvirksomheder i Vestjylland, samt motivere og stimulere potentielle nye producenter og hermed skabe nye virksomheder og vækst. Det var det stærke samarbejde mellem parterne i Vestjyske Fødevarer og Oplevelser, der skulle være med til at understøtte og synliggøre de mange ildsjæle og lokale initiativer, og på den måde være med til at gøre vestjyske fødevarer og oplevelser mere synlige og tilgængelige, både lokalt, nationalt og overfor områdets turister.
11-04-2014
Spis naturen!
Tag ud i den vestjyske natur og find vilde, spiselige planter.

Madlandet i vest har lavet tre ture, hvor du ved hjælp af koordinater, billeder og beskrivelser selv kan finde de vilde, spiselige planter ved Resen Hede, Bremdal Strand og Livbjerggaard.

 
Læs mere
Madlandet i vest   |  9690 8808   |  info@navigators.dk