Menu
Billedserie
Hent Adobe Flash player
Billeder fra Vestjyske Livretter
En vestjysk kogebog bliver til
Nyhedsbrev
Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.
Extranet

Info


Madlandet i vest

Projektet Madlandet i vest har et samlet budget på 4,7 mio. kr til projektperioden, der strækker sig fra foråret 2012 til efteråret 2014.
 
Projektet er støttet med tilskud fra Den Europæiske Union ved Den Europæiske Fond for Udvikling af Landdistrikter og Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri, Region Midtjylland og de fire kommuner Holstebro, Struer, Lemvig og Ringkøbing-Skjern.

Madlandet i vest er støttet af

Baggrund

Madlandet i Vest er udsprunget af initiativet Vestjyske Fødevarer og Oplevelser, der startede i 2009 som et unikt samarbejde mellem de fire kommuner Ringkøbing-Skjern, Lemvig, Struer og Holstebro, de fem lokale aktionsgrupper; LAG Struer, LAG Holstebro, LAG Lemvig, LAG Ringkøbing-Skjern og LAG Vestjylland samt Region Midtjylland. Parterne gik sammen om at gøre Vestjylland til et fødevare- og oplevelsesland.
 
Ved at bygge på de råvarer og ressourcer Vestjylland er sprængfyldt med, ville Vestjyske Fødevarer og Oplevelser koble fødevarer og oplevelser på nye spændende måder og i nytænkte rammer, der skulle være med til at udtrykke den autenticitet, renhed, enkelthed og etik, der kendertegner de vestjyske fødevarer og oplevelser.
11-04-2014
Spis naturen!
Tag ud i den vestjyske natur og find vilde, spiselige planter.

Madlandet i vest har lavet tre ture, hvor du ved hjælp af koordinater, billeder og beskrivelser selv kan finde de vilde, spiselige planter ved Resen Hede, Bremdal Strand og Livbjerggaard.

 
Læs mere
Madlandet i vest   |  9690 8808   |  info@navigators.dk