Menu
Billedserie
Hent Adobe Flash player
Billeder fra Vestjyske Livretter
En vestjysk kogebog bliver til
Nyhedsbrev
Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.
Extranet

Madcirkusvogn


Moderne udstyr

En flot dekoreret cirkusvogn udstyret med moderne isenkram er klar til at turnere rundt i landet for at sætte fokus på de vestjyske fødevarespecialiteter. Vognen giver aktørerne en enorm fleksibilitet, fordi de ikke længere er afhængige af, at der er et køkken på udstillingspladsen – det har de jo selv med. Og udstyret lægger op til en lang række forskellige anvendelsesmuligheder, så det er nærmest kun fantasien, der sætter grænser.
Tilknyttet fil:    Udstyrsliste (24 Kb)

Lej vognen

Vognen kan for en beskeden leje bruges af alle, der har et arrangement, hvor der bliver sat fokus på vestjyske fødevarer og oplevelser. Kontakt post@ausumgaard.dk for at høre nærmere.
Tilknyttet fil:    Lejebetingelser (134 Kb)

Manual

Vognen er 4,6 x 2,2 meter og er ca. 3 meter høj. Ud over at lejebetingelserne skal overholdes, har Vestjyske Fødevarer og Oplevelser udarbejdet en manual til brug af madcirkusvognen. Den skal sikre konkret transport, tilkobling og brug af vognen.
Tilknyttet fil:    Manual (80 Kb)
Tilknyttet fil:    Gasmanual (1565 Kb)
Kontakt for flere oplysninger og leje, Ausumgaard, Jes Damgaard Lund tlf. 9746 4411 eller på post@ausumgaard.dk
11-04-2014
Spis naturen!
Tag ud i den vestjyske natur og find vilde, spiselige planter.

Madlandet i vest har lavet tre ture, hvor du ved hjælp af koordinater, billeder og beskrivelser selv kan finde de vilde, spiselige planter ved Resen Hede, Bremdal Strand og Livbjerggaard.

 
Læs mere
Madlandet i vest   |  9690 8808   |  info@navigators.dk