Menu
Billedserie
Hent Adobe Flash player
Billeder fra Vestjyske Livretter
En vestjysk kogebog bliver til
Nyhedsbrev
Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.
Extranet

På tur i Vestjylland


Tag på sanketure i Struer

Madlandet i vest har sammen med Anne Tange været på tur i området omkring Struer for at finde egnede steder til at finde vilde, spiselige planter. Har du lyst til at tage ud og finde planterne selv, så er der tre ture klar, hvor du ved hjælp af koordinater, billeder og beskrivelser - selv finde de vilde, spiselige planter ved Resen Hede, Bremdal Strand og Livbjerggaard.
Tilknyttet fil:    Sanketur Livbjerggård (9162 Kb)
Tilknyttet fil:    Sanketur ved Bremdal (388 Kb)
Tilknyttet fil:    Sanketur ved Resen (468 Kb)

Venøtur med madkurv

Igen i år bliver der også mulighed for at tage på cykeltur på skønne Venø med en madkurv med lokale produkter. Det er ligesom sidste år Casper Frederiksen fra CF Kitchen, der står for den lokale madkurv.
Tilknyttet fil:    Venø (5155 Kb)

Fødevareruter

Holstebro har i år to guidede fødevareruter i turistsæsonen. En mod øst og en mod vest. Begge lægger vejen fordi nogle af områdets passionerede og dygtige fødevareproducenter, hvor det er muligt at komme med ind bag kulissen, opleve den autentiske stemning, få historien bag håndværket og smage på de lækre råvarer. Læs mere på visitholstebro.dk

Kør-selv-tur

Du kan også selv tage på tur rundt i det vestjyske og besøge områdets fødevareproducenter. 
 
Hent kør-selv-folderen eller brug app'en fra Regional Madkultur Vestjylland som guide, der leder dig rundt til producenterne og spisesteder med lokalt på menukortet.
 
11-04-2014
Spis naturen!
Tag ud i den vestjyske natur og find vilde, spiselige planter.

Madlandet i vest har lavet tre ture, hvor du ved hjælp af koordinater, billeder og beskrivelser selv kan finde de vilde, spiselige planter ved Resen Hede, Bremdal Strand og Livbjerggaard.

 
Læs mere
Madlandet i vest   |  9690 8808   |  info@navigators.dk