Billedserie
Hent Adobe Flash player
Billeder fra Vestjyske Livretter
En vestjysk kogebog bliver til
Nyhedsbrev
Indtast dit navn og din e-mail nedenfor, hvis du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.
Extranet

Vestjysk kogebog på vej


Det er ikke uden grund Vestjylland bliver kaldt Danmarks spisekammer. Vestjylland er i sandhed et overflødighedshorn for madelskere.

Snart udkommer "Vestjyske Livretter - en samtalekogebog", der er en smagsprøve på de vestjyske madoplevelser.

"Vestjyske Livretter - en samtalekogebog" bliver en bog, vi som vestjyder har lyst til at købe, læse og stolt vise frem. Og det bliver en bog, som vil hjælpe med at trække turister i retning af Vestjylland, fordi de vil opleve naturen samt møde de lokale producenter og kokke bag opskrifterne. Igennem bogen fortæller vi historien om den vestjyske mad og vores kvalitetsfødevarer igennem otte kendte personers minder omkring Vestjylland og madoplevelser.

Følg med på Facebook

Bogen udkommer i oktober 2013 og er en ideel julegaveidé, der giver smag på mere af Vestjylland. Du kan følge med i udviklingen af bogen på  https://www.facebook.com/madlandet.

Spar penge og bestil bogen nu

Du kan allerede nu bestille bogen og spare penge. Frem til d. 30. oktober får du bogen for 179,- inkl. moms ekskl. forsendelse. Herefter koster den 199,- inkl. moms ekskl. forsendelse.

Bestil allerede nu ved at kontakte Madlandet i vest, der står bag bogen med professionel hjælp fra Haukrogh Kommunikation og fotograf Pia Enghild.

Send en mail - skriv dit navn, adresse, tlf. nummer samt hvor mange bøger, du ønsker leveret og hvortil.

Bag bogen står Madlandet i vest, der er støttet af Den Europæiske Union ved Den Europæiske Fond for Udvikling af Landdistrikter og Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri samt Region Midtjylland.

11-04-2014
Spis naturen!
Tag ud i den vestjyske natur og find vilde, spiselige planter.

Madlandet i vest har lavet tre ture, hvor du ved hjælp af koordinater, billeder og beskrivelser selv kan finde de vilde, spiselige planter ved Resen Hede, Bremdal Strand og Livbjerggaard.

 
Læs mere
Madlandet i vest   |  9690 8808   |  info@navigators.dk